Pubblicazioni

Principali pubblicazioni

Ballesteros-Olza M., Stempfle S., Blanco-Gutiérrez I., Gómez-Ramos A., Giannoccaro G., de Gennaro B.C. (2024). Do non-conventional water resources lead to a better performance of irrigation communities? A comparative analysis between the regions of Murcia (Spain) and Apulia (Italy). EGU General Assembly 2024, Vienna, Austria, 14–19 Apr 2024, EGU24-3941 (doi.org/10.5194/egusphere-egu24-3941).

Stempfle S., Roselli L., Carlucci D., Leone A., de Gennaro, B.C., Giannoccaro G. (2022). Toward the circular economy into the olive oil supply chain: A case study analysis of a vertically integrated firm. Frontiers in Sustainable Food Systems, 6 (doi:10.3389/fsufs.2022.1005604).

Stempfle S., Carlucci D., de Gennaro B.C., Roselli L., Giannoccaro G. (2021). Available pathways for operationalizing circular economy into the olive oil supply chain: Mapping evidence from a scoping literature review. Sustainability (Switzerland), 13(17): 9789 (doi:10.3390/su13179789). 

Reho M., Stempfle S. (2017). Paesaggi del cibo a Venezia. Giornale Iuav n. 158 (ISSN 2038-7814).

Coppo G., Stempfle S., Reho M. (2017). Urban food strategies and plans: considerations on the assessment contruction. City, Territory and Architecture, 4: 8 (doi:10.1186/s40410-017-0064-2).

Reho M., Stempfle S. (2015). “Verso la fondazione di un nuovo patto tra città e campagna: esperienze, orientamenti e buone pratiche”. In Alberti F., Lodatti L., Sbetti F. (a cura di), Rural Urban Governance. RURBANCE, INU Edizioni, Roma (ISBN 978-88-7603-123-6).

Reho M., Stempfle S. (2014). Un nuovo patto città-campagna: esperienze, orientamenti e buone pratiche. Urbanistica Informazioni n. 256, Luglio-Agosto 2014, INU Edizioni, Roma (ISSN 0392-5005).

Azioni sul documento

pubblicato il 21/07/2017 ultima modifica 20/05/2024